dinsdag 08 januari 2019
schoenverkoper.JPG

Budgetvriendelijk shoppen in GO! shop

Cadeaus hoeven heus niet duur te zijn. Bij GO! Shop kon je in de afgelopen kerstperiode al een cadeau vanaf 50 cent op de kop tikken. GO! Shop is een duurzame praktijk- en winkelruimte gerund door cursisten van GO! CVO Antwerpen en leerlingen van GO! Spectrumschool Deurne.

De cursisten van het centrum voor volwassenenonderwijs Antwerpen en studenten van Spectrumschool Deurne geven bij GO! Shop gebruikte spullen een tweede leven en dragen zo hun steentje bij tot het verkleinen van de afvalberg.

"In het tweedehandswinkeltje kan je cadeaus, kleding en benodigdheden voor het hele gezin vinden, maar ook babymateriaal zoals bedjes, buggy's, autostoelen en speelgoed", aldus opleidingshoofd TKO handel Delphine Desmedt. "Het is een winkel gerund door cursisten voor cursisten. Ook onze buurtbewoners kunnen winkelen voor een laag prijsje. We nodigen iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen."

"De cursisten leren om alle leerstof rond verkooptechnieken, klantencontacten en klachtenbehandeling in de praktijk om te zetten. Zo komen ze in aanraking met alle aspecten van een winkel. De leerlingen van GO! Spectrumschool hebben de winkel geschilderd en behangen. De docenten en leraren zamelden de tweedehandsspullen in. En onze cursisten hebben de winkel zelf ingericht."

Maak kennis met de opleiding Polyvalent verkoper tijdens de infoavond op maandag 14 januari op GO! campus Ruggeveld (Ruggeveldlaan 471, Deurne). Meer info op www.cvoantwerpen.be.

GO! Shop is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.30 u. De winkel is gesloten tijdens de schoolvakantie.