woensdag 28 juni 2017
Proclamatielaureaten.jpg

In de prijzen

In GO! atheneum Anderlecht konden ze juichen in juni. Niet alleen omdat weer een lichting jongeren er geslaagd afscheid nam, maar ook omdat de school toen weer twee winnaars telde onder de leerlingen Fotografie.

Tom.jpg

Tom Vanden Berghe (3e jaar fotografie) (foto bovenaan) werd tweede op Europees niveau voor de fotowedstrijd landschappen en monumenten Brussel. Zijn winnende foto reist samen met de foto's van de andere laureaten door heel Europa in een tentoonstelling.
Victor Sirjacobs (6e jaar fotografie) (foto onderaan) is de winnaar op schoolniveau in de grafische wedstrijd 'Surf Safe' georganiseerd door Rotary Brussel. Zijn werk (en het werk van de andere leerlingen) mocht een maand lang de gevels van de Sint-Gorikshallen sieren.

Op het GO! atheneum Anderlecht krijgen de leerlingen de nodige ruimte om op zoek te gaan naar hun talenten en om deze onder begeleiding verder te ontwikkelen. De leerlingen plukken hier dagelijks de vruchten van en winnen regelmatig prijzen.

GO! atheneum Anderlecht is een school in het westen van Brussel waar de leerlingen les kunnen volgen in ASO én in kunstrichtingen in KSO & TSO. Door het brede aanbod krijgen de leerlingen de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en deze onder begeleiding van de vak- en praktijk-leerkrachten verder te ontwikkelen. Door de combinatie van theorie en praktijk slagen de leerlingen erin om hun kennis en vaardigheden zo goed mogelijk te benutten waardoor zij uiteindelijk hun talent en creativiteit volledig kunnen uiten.

Meer informatie over GO! atheneum Anderlecht (KAA) 

Victor.jpg