vrijdag 17 november 2017
GO! for Life_def_01.jpg

Scholen tonen hun warm hart met GO! for Life

De Warmste Week van Studio Brussel komt steeds dichterbij en heel wat GO! scholen hebben zich al ingezet voor het goede doel. Fijn! Ben je benieuwd welke acties onze scholen zoal op poten gezet hebben? Neem maar eens een kijkje!

De scholen laten zich van hun meest geëngageerde kant zien en doen hun best om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Theater Stap of een ander goed doel. Voorbeeldjes van acties die al bezig of gepasseerd zijn, zijn het verkopen van de knuffelhondjes en GO! mutsen, gesponsorde wandeltochten, ontbijtbuffetten, koekjes bakken... Sommige scholen halen de creatiefste kant in hun leerlingen naar boven en laten hen mooie dingen knutselen of tekenen om dan te verkopen voor het goede doel.

warmsteweek01.jpg

De leerlingen van GO! basisschool ’t Lessenaartje in Affligem laten hun zelfgemaakte tekeningen drukken op placemats, koffiemokken, muismatjes... De opbrengst gaat naar de vzw OVER-HOOP, een lotgenotenvereniging die zich inzet voor jonge verkeersslachtoffers en hun familie.

warmsteweek02.jpg

In GO! basisschool Kouterbos in Waasmunster wordt met de hele school soep gemaakt en verkocht voor het Rode Kruis Vlaanderen.

warmsteweek03b.jpg

GO! basisschool ’t Zwaluwnest in Wachtebeke organiseerde op 11 november ‘Het Warmste Ontbijt’. Die ochtend konden de leerlingen en ouders genieten van een lekker ontbijtbuffet ten voordele van Theater Stap.

warmsteweek04.png

De bijzondere leerlingen van GO! school voor buitengewoon secundair onderwijs Aan Zee maken mooie sleutelhangers, boomhangers en onderzetters uit hout. Deze worden verkocht en de opbrengst gaat naar Kom Op Tegen Kanker.

Wij zijn blij dat heel het GO! zich met een warm hart inzet voor het goede doel!

Doet jouw school nog niet mee? Je kan nog altijd een actie registreren. Meer info over hoe je kan deelnemen en waar je gadgets kan bestellen vind je op www.g-o.be/forlife.

Laat er ons samen een warm najaar van maken!

Ga naar het colofon

Ontvang het "Helemaal GO!"-magazine in je mailbox.

Laden...