dinsdag 14 april 2020
00000_kandideren_rh.jpg

Ben jij de gepassioneerde GO! leerkracht die wij zoeken?

Afgestudeerd als leerkracht en op zoek naar een job waarin jij het verschil kan maken? Bij het GO! ben je aan het juiste adres. Stel je kandidaat voor een betrekking in een van onze scholen en word binnenkort onze nieuwe collega!

Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is steeds op zoek naar nieuw talent. Daarom roepen we alle tijdelijke leerkrachten, studenten die dit jaar als leraar afstuderen en andere geïnteresseerden op om zich kandidaat te stellen voor een tijdelijke betrekking bij het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. 

Al deze kandidaten worden per scholengroep opgenomen in een kandidatenlijst waaruit directies putten bij openstaande betrekkingen.

Een job als leerkracht in het GO! is meer dan een doorsnee job, het is een beroep met maatschappelijke relevantie en veel variatie. Bij het GO! staat samen leren samenleven voorop. We helpen kinderen en jongeren opgroeien tot actieve burgers die met een open blik in de wereld staan.
Leerkrachten van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap maken deel uit van één groot net en een scholengroep, wat heel wat voordelen met zich mee brengt op vlak van schaalgrootte en horizontale mobiliteit. Een aanstelling als tijdelijke leerkracht biedt, na het opbouwen van voldoende anciënniteit,  perspectief op een vaste benoeming.

Het lerarenberoep evolueert steeds mee met veranderingen in de maatschappij. We zijn een net in volle vaart en hebben een duidelijke visie over waar we tegen 2030 met ons onderwijs naartoe willen.

quote icoon

Bij het GO! zorgen we samen voor het best mogelijke onderwijs voor al onze leerlingen.

Hoe kandideren?

Elektronisch kandideren kan vanaf 15 april 2020 via http://www.g-o.be/jobs, de jobsite van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap (klik op Elektronisch Kandideren Tijdelijken onder het titeltje ‘Een aanstelling in een school of andere instelling start bij het verplicht kandideren’).

Je moet je aanmelden in de webtoepassing met je elektronische identiteitskaart (eID), je elektronische vreemdelingenkaart of het federale token.

Heb je geen toegang tot internet of heb je geen kaartlezer? Contacteer dan een van de instellingen van het GO! om te bekijken of je voor het kandideren gebruik kunt maken van een computer met internetaansluiting en kaartlezer.

Je stelt je kandidaat bij de scholengroep(en) die je zelf kiest. Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is onderverdeeld in 26 geografisch samengestelde scholengroepen. De websites van al onze scholengroepen vind je hier.

Ben je geïnteresseerd? Dien je elektronische kandidatuur in tot en met 14 juni 2020.

Aangezien de tijdelijke aanstelling in een wervingsambt gebeurt door de directeur, is het zeker nuttig om ook je curriculum vitae en een motivatiebrief te sturen naar de directeurs van de scholen en instellingen waar je een betrekking wilt.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij An Meeussen (an.meeussen@g-o.be) of Els Degrande (els.degrande@g-o.be).