vrijdag 24 januari 2020
vipnieuwjaar2020_600x400.JPG

Strategisch plan GO! 2030 voorgesteld

Dinsdag 21 januari hield het GO! zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in het Vlaams Parlement. Daarop stelden de afgevaardigd bestuurder van het GO! en de voorzitter van de Raad GO! samen het strategisch plan GO! 2030 voor. Ook van de partij: klas 6 van GO! basisschool Louis Paul Boon uit Erembodegem. De nieuwe bende van Jan de Lichte?

DSC_0333.JPG

Het begin van 2020 is niet alleen de start van een nieuw jaar, het is meteen ook het startpunt voor een meerjarenstrategie voor ons net die 10 jaar moet overbruggen. Het GO! wil met name dé favoriete leergemeenschap in Vlaanderen worden, met onderwijs voor iedereen gepersonaliseerd, en daarin zowel een spiegel als een bouwsteen van de samenleving zijn. Hoe we dat willen bereiken zit vervat in dit strategisch plan 2030 en wordt uitgebreid voorgesteld aan directies en beleidsmedewerkers op het GO! congres 2030 op 6 maart in Antwerpen. Over dat strategisch plan 2030 'Morgen maken we samen' vind je meer op GO! pro.

 


Op de receptie kregen de gasten onder meer in een filmpje te zien hoe ze in GO! atheneum Herzele op een haalbare manier en heel concreet onderwijs vernieuwen zonder te blijven steken in theoretische frasen. 

En er was ook een kort optreden van klas 6 uit GO! basisschool Louis Paul Boon in Erembodegem. Het leek wel een beetje of Jan de Lichte zijn bende naar het Vlaams Parlement had uitgestuurd.  

DSC_0298.JPG


Hieronder ten slotte een fotorepo.