maandag 18 december 2017
20171207_094023_resized.jpg

Een klas met een warm plan

In GO! basisschool De Zandloper in Zomergem steunen ze naast Theater Stap ook Plan International. € 550,50 voor het goede doel!

20171207_105140_resized.jpg

Ook in GO! basisschool De Zandloper in Zomergem laten ze de Warmste Week, de solidariteitsactie van StuBru niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. De school steunt uiteraard Theater Stap, het goede doel waar het volledige GO! haar schouders onderzet. Maar het vierde leerjaar van juf Wendy gaat nog een stapje verder. De leerlingen dragen ‘Plan International’ een warm hart toe. Plan International streeft naar een wereld waar alle kinderen de kans krijgen om naar school te gaan, waar ze zelf keuzes kunnen maken, zelf beslissingen kunnen nemen. Een wereld waar alle meisjes en jongens zich kunnen ontplooien vrij van angst en geweld.
Met enkele acties willen de vierdeklassers geld inzamelen om hun zelfgekozen doel te ondersteunen.
In november verkochten zij tijdens de speeltijden zelfgemaakte fruitspiesjes. Begin december werden lekkere speculaaskoekjes gebakken en deze week maken de ouders van een leerling uit de klas kroepoek.

De verkoop bracht € 550,50 in het laatje... een onverwacht succes!

Als afsluiter brengen de leerlingen, juf en ouders een bezoek aan Puyenbroeck in Wachtebeke om er de ‘Warmste sfeer’ op te snuiven. Een moment om naar uit te kijken!

Meer informatie via

Bérénice Noé
directeur GO! basisschool De Zandloper Zomergem
directeur@zandloper.be
www.zandloper.be

GO!mutsen ZA.jpg