maandag 26 juni 2017
P1000488b.JPG

Geef je dromen kleur

Naar school gaan we om te leren. En hoe lukt dat het best? Als je er echt zin in hebt. Een school die kinderen kan doen dromen en hun dromen laat waarmaken zorgt voor zin en kleur in hun lerend leven. In GO! basisschool De Regenboog in Ertvelde weten ze hoe dat moet.

Wit licht dat door een nevel van waterdruppels wil en er bont en blauw uit komt. Een cirkelboog van kleuren tegen een grijze lucht. De regenboog, geen mens die nooit eens de behoefte heeft gevoeld er onderdoor te kunnen stappen, ook al weet je dat dat nooit lukt. Met zijn vele tinten een indrukwekkende, natuurlijke reclame voor veelzijdigheid. Een mooie naam ook voor een school die verschillen ziet als een rijkdom voor de kinderen. Zo ook GO! basisschool De Regenboog in Ertvelde.

Het leerlingenparlement van de school kwam op het idee die naam alle eer aan te doen. Hoe? Op vrijdag 23 juni kwamen alle kinderen in een afgesproken kleur naar school. Elke klas koos een andere kleur van de regenboog. Samen konden ze zo een regenboog vormen die wel binnen bereik kwam. Een droom waargemaakt. Ja dat kan, op De Regenboog in Ertvelde.

Meer informatie via

Marie-Rose Van de Velded
directeur GO! basisschool De Regenboog Ertvelde
loderoos@hotmail.com
0490 57 88 44 - 09 344 63 74